Pressrelease 7/5-2017

Idag är det en månad sedan attentatet på Drottninggatan och med anledning av detta vill vi tillkänna ge följande:

Fredagen 12/5 släpper vi, Aleco and Mathisson, en singel “Tonight and Tommorrow” som vi dedikerar till de offer som blev närmst drabbade i terrorattentatet på Drottninggatan. Alla intäkter kommer oavkortat att gå till Brottsofferjourens 90-konto. Detta kommer vi personligen se till att det blir av!

Singeln kommer att gå att köpa i digitala butiker såväl som strömningstjänster, och löpande spridas sociala nätverk och traditionella media. Sången handlar om sorg och förtröstan och vi vill medvetet rikta empati till de som förlorade någon eller skadades i attentatet. Detta är vår gåva till de som blev drabbade, må de läka i den takt de förmår!

Vi ber om er hjälp att engagera er och era nätverk för att bidra med spridning av låten; föreningar, företag, vänner, samt givetvis radio och media!

Följ oss på facebook.com/alecoandmathisson för löpande information! För frågor går det bra att kontakta oss på alecoandmathisson@gmail.com och vi svarar i den takt vi kan.

//Aleco and Mathisson